Mut Haberleri – Son Dakika Mut ve Mersin Haberleri | Haber Mut
Mut Haberleri – Son Dakika Mut ve Mersin Haberleri | Haber Mut

Milletvekili Özhan: 'Besni Kent Meydanı Projesi'ni 2027'de başlatmayı hedefliyoruz'

ADIYAMAN (PERRE) - (Berfin GÜRBÜZ) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Besni'de mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan kamu yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Besni Kent Meydanı Projesi'nin 2027 yılı bütçesine alınarak aynı yıl yapımına başlanmasının hedeflendiğini belirten Özhan, Besni-Gölbaşı yolu, Çanakçı Köprüsü, kırsal yol çalışmaları ve Besni Devlet Hastanesi ek hizmet binasına ilişkin gelişmeleri de paylaştı.

Milletvekili Özhan: 'Besni Kent Meydanı Projesi'ni 2027'de başlatmayı hedefliyoruz'
Paylaş:

Bu haber Mut Haberleri – Son Dakika Mut ve Mersin Haberleri | Haber Mut tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.