Mut Haber – Mut ve Mersin Haberleri | Haber Mut - son dakika - mersin mut haberleri
Mut Haber – Mut ve Mersin Haberleri | Haber Mut - son dakika - mersin mut haberleri

Besni’deki çocuk ölümü sonrası istifa çağrısı: ‘Üzerinize düşeni yapsaydınız hayatta olurdu’

ADIYAMAN (PERRE) - (Berfin GÜRBÜZ) - Anahtar Parti Besni İlçe Başkanı Ahmet Tevfik Dayan, Besni'de su dolu inşaat çukuruna düşerek hayatını kaybeden 7 yaşındaki Yunus Emre Mutlu'nun ölümünden kamu yöneticilerini sorumlu tutarak istifa çağrısında bulundu. Besni Belediyesinin olaydan 22 gün önce ilgili müteahhide güvenlik tedbirlerinin alınması için resmi ihtar düzenlediğini açıklamasına tepki gösteren Dayan, "Biz üstümüze düşeni yaptık tarzında basın açıklamalarıyla bu işin üstünü örtemezsiniz. Üzerinize düşeni yapsaydınız bu evladımız şimdi hayatta olurdu!" dedi.

Besni’deki çocuk ölümü sonrası istifa çağrısı: ‘Üzerinize düşeni yapsaydınız hayatta olurdu’
Paylaş:

Bu haber Mut Haber – Mut ve Mersin Haberleri | Haber Mut - son dakika - mersin mut haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.